Wednesday, March 23, 2011

Coming Home

"walawwwweh!!!

***amaran untuk semua : entry banyak merapu lebih dari biasa..=P

ok2...helo2..assalamualaikum semua....

fuhh...fuhh...*tiup-tiup*

banyak jugak habuk...eh..siap ada sawang lagi..hahahahaha..ok2..xkelakar kot..hehe..

alhamdullillah..dh nak masuk 2bulan...

oit..bukan pregnant!

dah nak masuk 2bulan xbukak blog..eh..bukan xbukak..bukak untuk baca2 blog2 orang je..tp bukan untuk 

tulis2...xde mood...takda idea..em..ada idea tapi malas..kot..haha..

sebab rasa kalu  nak menulis kat sini kena betul2 ada hasil tulisan yang cukup impak lagi gempak..

semalam ada cek nuffnang punya income...masyuk debom weh...50 sen!!haha

tu la...rajin sangat buat entry yg menarik..hehe..kadang2 rase cm syok sendiri bila tulis blog ni sebab rasa ada 

orang baca..eh..mestila ada kan..ada follower adala pembaca....(+.+)'

terima kasih pembaca..kerana sudi..=")

ok la..


mulai sekarang nak blog dengan tegar la..cewahhh! (depends la kat korang nak percaya ke tak..haha)

ada surprise untuk semua!baek punya tau!

semua kena sabar tunggu..tunggu je..=))

ok!out dulu!

eh! nyanyi dulu!

My name is Syeri, I'm so very 
Fly oh my it's a little bit scary 
Boys wanna marry looking at my derri- 
erre, you can stare but if you touch it I'ma bury 


ok.daaaa!!

Photobucket



3 comments:

Wahida Shukeri said...

good to hear!!

syarina azreen said...

thanx!!how's urs???
hope for the best!=P

^ruset^ said...

alaa ape ni syena???menci tul i bace post tekateki cmni..uhuk :D