Monday, August 16, 2010

it's not too late..

assalamualaikum & greetings everyone...


Maybe it's not too late for me to wish all muslims Selamat berpuasa n beribadah sebanyak yg mampu dalam bulan Ramdhan yg mulia ni..
so today is the 6th day we're fasting..tup2 dah hari ke-6 ye..
don't ponteng2 tau...but of course woman xkan cukup puasa sebulan except for certain reaseons...=)
i am really proud of someone i know...dia sangat kuat dia puasa like dia seorang muslim...even dia bukan..malu pula saya bila dia cakap ada orang islam lain yang xpuasa..siap hisap2 rokok depan dia..speechless saya...i hope dia diberikan kekuatan untuk puasa sebanyak yang mungkin for this month..
i hope & pray dia diberikan hidayah that someday dia will convert to Islam..may Allah bless dia..lo amo..

dia puasa dia xlarat mcm budak kecik kat bawah tu..kecian..hehe...Yo le quiero mucho...mucho..=)


 
 



so it was for this time..im quite out of words today...(today je ke?hahaha)
okay kawan2...selamat berbuka puasa semua...dan selamat beramal...mmmuahhxxx..!


Photobucket

4 comments:

Aura Afzan said...

samat bpose gak. apa2 pun saya rindu mknan melaka... haihh..

syarina azreen said...

huhuhuhu...tomyam bangkok...bazar ramadan peringgit...jom melakau!!!!hehehe

Aura Afzan said...

haha.jom2.melakau tercinta. smlm ada kontek icema. dia pun rndu mknan sana.haishh..

syarina azreen said...

huhuuuu...icema lame menyepi..
ape lagi..jom melakau nanti..=P