Sunday, January 20, 2008

sedih

ptg ahad 20 jan aku dpt call dr abah aku,die tny aku watpa,aku heran bkn slalu die nk tny aku cm2..pelik..lame pas2 die baru ckp nenek aku yg aku pggl tokma 2 skt..aku cuak..terkedu..skt cmane aku pk..so aku tny la...die ckp pening2..aku pk pening biasa sbb tokma aku ade skt darah tggi..then die ckp ma aku dh mmg kat kg jaga tokma aku..mimi kat umah sbb skola..mkcik aku pun kt kg..pas2 abah aku ckp tokma aku cm nk stroke..stroke?????tekejut aku..tp aku wat kool..aku dh xleh nk becakap time 2..aku tekedu..diam..cpt2 aku pk lain n smbung ckp ngan abah aku..my eyes feel warm dah..mata dh bekolam..aku risau..aku leh imagine ma aku cmane..msti die lbh risau dr aku...mak die kan..aku xleh thn dh ni..aku doa xdek ape2 yg siyes la..harap tokma aku ok..ya Allah tolong hamba2 mu ini..amin..........

3 comments:

afzanranai said...

sabo ek syena. i've been through this. semoga Tok Ma Syena cpt sembuh.. InsyaAllah.. =)

syarina said...

maseh...huhu

afzanranai said...

okay...update!!!!! hehe